Quality Wines = Uitgebreide selectie kwaliteitswijnen uit alle hoeken van de wereld

Quality Wines ontstond in April 2009 uit passie voor wijn. Wij brengen zowel de klassiekers uit Frankrijk,  een selectie Europese wijnen en ontdekkingen uit de Nieuwe Wereld. Ook een selectie verfijnde Portos, Madeira’s en digestieven zijn opgenomen in ons uitgebreid assortiment.
Onze wijnen komen uit 11 landen.
Volgende 3 landen krijgen bij ons bijzondere aandacht:  ITALIA  -  FRANCE  -  SUID AFRIKA
We richten ons tot alle wijnliefhebbers & bedrijven en zijn ervan overtuigd hen te bekoren met onze selectie “Kwaliteitswijnen uit alle hoeken van de wereld”.

Particulieren:
Graag helpen wij U bij Uw persoonlijke selectie wijnen, zowel voor dagelijks gebruik als mooie bewaarwijnen voor Uw wijnkelder.
Horeca:
Graag geven wij professioneel advies bij het samenstellen van U wijnkaart of tijdens zoektocht naar passende menuwijnen.  Ook tijdens de zoektocht naar een origineel huisaperitief, meditatiewijnen en een selectie digestieven  geven wij graag vrijblijvend advies.
Bedrijven:
Graag verzorgen wij een educatieve degustatie tijdens Uw bedrijfsfeest. Wij brengen wijnen en glazen mee, zorgen voor Professionele en discrete  begeleiding van de wijnen, dit zonder aankoopverplichtingen.
Gebruik van glazen = Gratis !!!
Relatiegeschenken:
Wij helpen U bij de keuze van U relatiegeschenken. U stelt samen met ons U gepersonaliseerd pakket samen naar eigen budget en vooral naar de smaak van Uw Klant. Vrijblijvende degustatie is mogelijk op afspraak.
Communie,  Lente, Huwelijk of Familiefeest:
Maak een keuze uit ons uitgebreid assortiment kwaliteitswijnen volgens eigen budget.
Wij brengen U voldoende wijn samen met de bijhorende glazen.
Wijn over, geen probleem, we nemen die terug na Uw feest.
Gebruik van glazen = Gratis !!!
Op zoek naar wijnen !!!
Heeft U ooit een wijn geproefd tijdens een welverdiende vakantie of op restaurant. En U bent op zoek naar deze wijn. Graag helpen we U tijdens de zoektocht naar deze wijn. Indien we deze wijn niet vinden stellen we U  vrijblijvend een mooie alternatief voor.
Neem met ons vrijblijvend contact op voor alle mogelijke inlichtingen: info@qualitywines.be of  0499/ 70 25 54
Vineuze groeten.
Mario & Isabel Lamoot-Verleene